Selecteer een pagina

NOUK INTERIEUR STYLING

WERKWIJZE

Onafhankelijk Interieur & Styling Advies

HERE’S HOW I WORK …

Persoonlijk, enthousiast, toegankelijk en met aandacht voor jou en je wensen geef ik interieur en styling advies. Dit doe ik voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies. Een advies dat uniek is, en verder kijkt dan de trends.

KENNISMAKING

Na telefonisch contact of offline contact in mijn atelier waar wensen, twijfels en vragen besproken worden, schat ik in welk advies het beste bij je past.

OP LOCATIE

Vervolgens spreken we af op locatie, zodat ik de sfeer kan proeven en de ruimte kan analyseren. Vol creatieve energie ga ik daarna naar mijn atelier om alle ideeën uit te werken.

IN MIJN CREATIEVE BUBBEL

Ik duik mijn atelier in en ga aan de slag met alle opgedane indrukken en informatie. Hier ontstaan de ideeën en plannen die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

IK LEG PLANNEN AAN JE VOOR

De ideeën leg ik persoonlijk bij jou thuis aan je voor. We bespreken deze samen en daarna ga ik weer verder aan de slag met de aanvullende informatie voor het uiteindelijke gedetailleerde advies.

OPLEVERING VAN ADVIES

Wanneer mijn advies de juiste vorm heeft gekregen is het tijd om het advies met jou te delen zodat de uitvoering kan beginnen. En als je wil kan ik je ook verder helpen met de uitvoering!

MIJN WERKWIJZE

WAARMEE KAN IK JE HELPEN

COMPACT
ADVIES

Voor een
fijner thuisgevoel

Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je interieur? Zijn de muren nog steeds kaal en wit, terwijl je verlangt naar een warmer uitstraling? Heb je net een verbouwing achter de rug, maar ontbreekt het nog aan de juiste sfeer? Of voelt er iets niet helemaal goed, maar kun je je vinger er niet op leggen? Is er een slaapkamer die aandacht nodig heeft, of blijf je tobben over de keuze voor een nieuwe bank? Dan is het compacte advies geschikt voor jou!

Hoe ga ik te werk? Voor de kleinere woonwensen of vragen kom ik graag bij je thuis met een compact advies. Dit is advies als je interieur niet helemaal in balans voelt. In 1,5 à 2 uur bij je thuis voel ik ter plekke wat er beter kan en na afloop krijg je de samenvatting en eventuele sfeerbeelden via WhatsApp.

Dit advies is inclusief: 

  • 1,5 à 2 uur advies thuis of op locatie 
  • Antwoord op vragen en woonproblemen
  • Ter plekke krijg je tips en tricks
  • Eventuele aanvullende informatie ontvang je via WhatsApp

UITGEBREID
ADVIES

Het complete plaatje voor een passend woonverhaal

Of het nu gaat om een verbouwing, de bouw van een nieuw huis of een hele nieuwe inrichting, bij NOUK kun je ook terecht voor een uitgebreid interieur advies. Hierbij komen alle belangrijke onderdelen aan bod, zoals de indeling, materiaalkeuze van vloer tot plafond, meubel advies, verlichting en sfeer. Zodat jouw huis echt je plek wordt.

Hoe ga ik te werk? We maken telefonisch kennis en plannen een gesprek in op locatie. Na deze ontmoeting ga ik vol inspiratie naar mijn atelier en aan de slag met de eerste opzet van het advies. Deze ideeën leg ik in een tweede gesprek bij jou thuis aan je voor. Vervolgens ga ik weer aan de slag met deze nieuwe informatie voor het uiteindelijke gedetailleerde advies. Als mijn ideeën de juiste vorm krijgen kom ik het uiteindelijke advies bij je afgeven. Dit omvat een schriftelijke uitleg van het advies, een moodboard en een plattegrond van de indeling.

Dit advies is inclusief: 

  • Intake gesprek 
  • 2 x bezoek aan huis
  • Moodboard 
  • Plattegrond indeling
  • Samenvatting schriftelijk advies

FLEXIBEL
ADVIES

Specifieke
woonvragen

Loop je vast op een specifieke interieur of styling vraag? Het is ook mogelijk om gebruik te maken van losse adviezen voor een specifiek woonproject.

Hierbij moet je denken aan: 

  • Accessoire advies
  • Plattegrond indeling
  • Kleuradvies
  • Lichtplan 
  • Schets met afmetingen van meubels op maat 
  • Mee naar winkel of showroom 

Aan deze dienst gaat vaak een compact advies vooraf.

    ONAFHANKELIJK ADVIES AAN BEDRIJVEN

    De uitstraling van een bedrijf moet zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kloppen. Mijn rol hierbij is om ervoor te zorgen dat de bedrijfsidentiteit wordt vertaald naar het interieur. Denk hierbij aan het up-to-date maken van de uitstraling van je bedrijf, het vertalen van een nieuw concept in het interieur of een nieuwe of betere indeling van een bedrijfsruimte. Zodat het complete plaatje klopt.

    Hoe ga ik te werk? We maken telefonisch kennis en plannen een gesprek in op locatie. Na deze ontmoeting ga ik vol inspiratie naar huis en aan de slag met het uiteindelijke advies. Als mijn ideeën de juiste vorm krijgen kom ik het uiteindelijke advies afgeven.

    STYLINGADVIES

    Met een achtergrond als etaleuse is styling mijn tweede natuur. Accessoires zorgen ervoor dat je eigen stijl en sfeer versterkt worden. Maar ook hier geldt dat de balans het uitgangspunt is. Dus heb je een wand die wel wat sfeer kan gebruiken of een vensterbank waar je niet weet wat je er mee moet? Ik help je er graag mee!

    Of maak een afspraak in de loods en dan kijk ik met je mee op basis van foto’s die je meeneemt. Ook is het mogelijk dat ik bij je thuis kom om accessoires op de juiste plek te zetten. Dan laad ik mijn auto vol en kom ik langs. Zodat je in je eigen huis kan zien hoe het staat! Gevolg, geen miskopen en een heerlijke, up-to-date sfeer in je huis.

    MOOIE WOORDEN & ERVARING

    “DIT GEEFT ZO’N FIJN GEVOEL”

    Dankzij Anouk haar hulp hebben we zoveel RUST gekregen bij de verbouwing. Zowel in het BEDENKEN van een PLAN, als het UITWERKEN hiervan en natuurlijk DE STYLING. Ze geeft de juiste tips, heeft zoveel ervaring en het eindresultaat is prachtig geworden. Het is helemaal af, en dit geeft zo’n fijn gevoel.

    Chantal

    Particulier woonhuis